![]() Please Wait |
![]() تولید آنزیم های مورد استفاده در خوراک دام و طیور با استفاده از سویه های بومی در مقیاس آزمایشگاهی
استفاده از جیره حاوی ترکیبات کربوهیدراتی غیر نشاسته ای در پرورش طیور و آبزیان در کشورهای در حال توسعه عمومیت دارد. این نوع جیره ها علاوه بر ارزش غذایی کمتر، به دلیل وجود برخی ترکیبات محلول، با افزایش ویسکوزیته مشکلات هضمی در دستگاه گوارش حیوانات تک معدهای ایجاد می کنند. افزودن آنزیمهای مناسب از قبیل زایلاناز، گلوکوناز، پروتئاز، فیتاز و آمیلاز به جیره غذایی، علاوه بر افزایش عملکرد و کاهش ضریب تبدیل، در پیشگیری از آلودگی محیط زیست نیز تأثیر بسزایی دارند. درحال حاضر ارزش بازار جهانی آنزیم بیش از 5 میلیارد دلار می باشد و در ایران نیز به طور متوسط 37 میلیون دلار انواع آنزیم در سال های اخیر وارد کشور شده است |
|
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها |