![]() Please Wait |
دکتر مریم هاشمی دکترای خود را از دانشگاه تهران در سال 1389 دریافت نموده است. ایشان از سال 1384 در بخش تحقیقات بیوتکنولوژی میکروبی فعالیت های تحقیقاتی خود را در زمینه مهندسی فرایندهای زیستی تولید فراورده میکروبی آغاز نمود. در این راستا، ایشان در زمینه جداسازی، تعیین ویژگیها و بهینهسازی تولید متابولیتهای میکروبی، و تولید محصولات با ارزش افزوده از پسماندهای کشاورزی و صنایع غذایی در سامانه های مختلف تخمیری فعالیت میکنند. تولید انواع آنزیم ها، الیگوساکاریدها، پپتیدهای زیست فعال و رنگدانه ها در راستای فعالیتهای در دست انجام ایشان میباشد. علاوه بر این از سال 1389 در زمینه بهره برداری از نانوفناوری در صنایع غذایی با هدف کاهش ضایعات پس از برداشت محصولات کشاورزی دارای فعالیت های علمی و اجرایی هستند.
![]() تولید آنزیم های مورد استفاده در خوراک طیور و آبزیان
استفاده از جیره حاوی ترکیبات کربوهیدراتی غیر نشاسته ای در پرورش طیور و آبزیان در کشورهای در حال توسعه عمومیت دارد. این نوع جیره ها علاوه بر ارزش غذایی کمتر، به دلیل وجود برخی ترکیبات محلول، با افزایش ویسکوزیته مشکلات هضمی در دستگاه گوارش حیوانات تک معدهای ایجاد می کنند.
|
قراردادها برای انتقال دستاوردها به بخش خصوصی: