logo
دانشجویان فارغ التحصیل
 
 

عکس

نام و نام خانوادگی

عنوان پایان نامه

استاد راهنما

تماس

هانیه طلوعی

امکان سنجی آنزیم بری جوانه گندم با پلاسمای سرد و مقایسه آن با روش حرارتی

خانم دکتر هاشمی

Haniyehtolooei@gmail.com

زهره اخوان خرازیان

جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک ازبرخی سیلاژهای ذرت کشور

آقای دکتر صالحی

Akhavan1986@yahoo.com

امین علیدادی

شناسایی قارچ های همراه با بلوط با علائم زوال در جنگل های زاگرس (استان ایلام)

خانم دکتر کوثری

amin.alidadi@yahoo.com

نگین اصلاحی

بررسی اثر استرین های تراریخت Trichodermaharzianum بر القاء رشد و مقاومت در گیاه لوبیا

خانم دکتر کوثری

negin.eslahi1850@gmail.com

الهه احمدی

تعیین میکروبیوم درختان سالم و زوال یافته بلوط ایرانی و بررسی اثرات احتمالی آنها در بروز پدیده زوال بر اساس روشهای مولکولی

خانم دکتر کوثری

 Ahmadi_silva@yahoo.com

سکینه عباسی

تغییرات میکروبیوم خاک و القای بیان ژن های دفاعی گیاه در پاسخ به برهم کنش باکتری های محرک رشد عامل بیوکنترل و برخی بیمارگرهای قارچی خاک برد

خانم دکتر صادقی

    sa.abbasi@modares.ac.ir

بهاره الماسی

بررسی 21 ژنوتیپ جو در شرایط تنش خشکی از طریق تجزیه دیالل در ژرمیناتور گلخانه

آقای دکتر نخجوان

bahar.almasi@gmail.com

مهدیه سیفی

جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم های مفید در فرایند تولید کمپوست از کاه و کلش برنج

آقای دکتر صالحی

seyfi.mahdieh@yahoo.com

مهدی نیک خواه

تولیدنانوامولسیون حاوی اسانس گیاهی وعصاره عاری ازسلول کشت باکتریهای لاکتیکی جهت ایجاد مقاومت القایی وکنترل فساد پس ازبرداشت درسیب وگلابی

خانم دکتر هاشمی

Mehd.nikkhah@yahoo.com

محمد وزیری

استخراج و خالص سازی جزیی فیتاز باسیلوس سوبتیلیس K46b  به روش سیستم آبی دو فازی

خانم دکتر هاشمی

vazirimohammac@ut.ac.ir

سعیده تولایی

تولید آنزیم آلفا آمیلاز از باکتری باسیلوس سوبتلیس در مقیاس بیوراکتور آزمایشگاهی

خانم دکتر هاشمی

satavallaee@yahoo.com

رقیه زارع

جداسازی و بررسی تنوع ‍‍‍‍‍ژنتیکی باکتریهای محرک رشد گیاهی در گلخانه و مزرعه

خانم دکتر صادقی

Sahar.zare2008@gmail.com

آرش عربی

مشخصه سازی یک فوتوبیوراکتور با پراکندگی فاز مایع در گاز برای کشت میکروجلبک

آقای دکتر حجازی

Arash.arab5050@gmail.com

مریم چایچی

تولید و بررسی و‍ی‍ز‍گی های فیلم بیونانوکامپوزیتی پکتین- نانوسلولز و تاثیر آن بر ماندگاری قارچ خوراکی

خانم دکتر هاشمی

chaichi.maryam@yahoo.com

 

بازگشت به لیست دانشجویان در حال تحصیل

 

 


© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک