logo
ماندگاری جوانه گندم با استفاده از فناوری پلاسمای سرد

در راستای توسعه کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی قراردادی تحت عنوان "امکان سنجی بهره برداری صنعتی از ماشین آلات پلاسمای سرد جهت مهار فعالیت لیپولیتیکی و افزایش ماندگاری جوانه گندم"  با مشارکت صنعت به صورت چهارجانبه  فی مابین پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی (به عنوان توسعه دهنده کاربردهای پلاسمای سرد در صنایع غذایی و کشاورزی)، شرکت کاوش یاران فن پویا (سازنده تجهیرات پلا ...

تارنمای تخصصی کلکسیون ذخایر میکروبی کشاورزی راه اندازی شد

با راه اندازی تارنمای تخصصی کلکسیون ذخایر میکروبی کشاورزی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی زمینه ارتباط و دسترسی آنلاین به اطلاعات نمونه های ثبت شده در این کلکسیون تخصصی کشور فراهم شد. ...

بازدید دانشجویان دکتری پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از سیناژن

دانشجویان دکتری پژوهش محور پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از شرکت سیناژن بازدید کردند. ...

تولید نانوامولسیون های مبتنی بر کیتوزان و مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کاهش ضایعات پس از برداشت خیار

 تولید نانوامولسیون های مبتنی بر کیتوزان و مواد ضد میکروبی طبیعی به منظور کاهش ضایعات پس از برداشت خیار : مساحت 346 هزار هکتار برابر با 2/9 درصد از اراضی محصولات زراعی کشور به کشت انواع محصولات جالیزی اختصاص دارد.  حدود 20 درصد آن متعلق به خیار رسمی است که رتبه سوم تولید محصولات جالیزی را به خود اختصاص داده‌ است.  ...

ويژه همكاران
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک